První zápis Dorostu tohoto desetiletí

12.01.2020 12:00

Dnešní turnaj se odehrával na Veliši, kam jsme přijeli v sestavě : 1. Tomáš Vraštil 2. Martin Jenka a s Jiřím Soukupem, kterého jsme ráno nabrali na Veselce jako morální podporu.

První zápas jsme nastoupili proti Roškopovu, a nedělal nám potíže, taky jsme je porazili 5:0 (čtyřhra 1, Vraštil 2, Jenka 2).

Druhý zápas byl zajímavější, protože Jenka prohrál zápas proti "vesnický bukvici" 3:1 tudíž dostal od Jirky kázání že tohle se nedělá, tohle se nesmí. Body byly následující (čtyřhra 1, Vraštil 2, Jenka 1:1)

Třetí zápas byl nejzajímavější. Hráli jsme proti Chomuticím A. Kde Martin prohrál Tomášovi čtyřhru. Když Tomáš šel hrát proti Tázlerovi, konečně se musel začít snažit a turnaj pro něj začínal mít smysl. Samozřejmě po boji vyhrál 3:1. Následně nastoupil Martin proti Tonarovi, který překvapil a v prvním setu prohrál ve stavu 9:9 na příjem. Druhý set kupodivu vyhrál 13:11. Stejně zápas Martin prohrál 3:1, ale díky jeho blokům byl zápas lehce vyrovnaný. Následně Tom jednoznačně vyhrál nad Tonarem a Martin zase jednoznačně prohrál nad Tázlerem

Turnaj na Veliši byl u konce, poté si všichni podali ruce, Jirka řekl: "Nazdar vesničani" a jeli jsme domů. Jenkis