Těžká porážka Éčka

12.02.2020 10:19

Po remíze s Žlunicí, nás čekal zápas s Chlumcem. První dilema bylo, kdo bude hrát... Jelikož Petr nemohl, Doktor taky ne a Vojta je nemocný, Doktor ve čtvrtek na tréninku oslovil Martina jestli by to nemohl v neděli odehrát. Martin byl rád že se může zúčastnit, a proto souhlasil. Sestavu teda máme, odehraje to Martin, Fanda, Ondra a Lukáš.

 

V neděli ráno jsme se tedy sešli v plné palbě, kluci z Chlumce přijeli krapet dřív, tudíž jsme mohli začít. Čtyřhry se hrály následovně : 1) Jenka a Augustin proti Veselý a Kycelt 2) Havránek a Kunášek proti Havlín a Leden. První čtyřhru Jenka a Augustin vyhráli 3:0(5,6,13), bohužel druhou čtyřhru Havránek a Kunášek naopak prohráli 0:3 (-5,-9-8)

 

Dvouhry se začínali hrát s vyrovnaným skóre 1:1, bohužel hned čtyři první dvouhry jsme prohráli 4x pětisety, a v týmu nebyla výherní atmosféra. Augustin a Havránek poté vyhráli 7. a 8. zápas kde jsme trochu dotáhli na 3:5. Naneštěstí další bod jsme udělali až v 11. zápase, kde Havránek udělal bod. Bohužel od 11. do 17. jsme furt prohrávali, až Havránek udělal v 18. zápase udělal poslední pátý bod, což bylo pěkné, ale ničemu to už nepomohlo.

 

Finální výsledek tedy byl 5:13, což byl bídný výsledek. Poté si všichni účastníci turnaje podali ruce a mohlo se jít domů.

Body byly následující:

Jičín:

Augustin 3,5

Havránek 1

Jenka 0,5

Kunášek 0

 

Chlumec:

Havlín 4,5

Kycelt 3

Veselý 3

Leden 1,5

Koníček 1 

Jenkis